Loes Thuis

Opleidingskundige
Ik ben te vinden op zoveel mogelijk sportschoenen. Leren kan niet actief genoeg toch?

Ik ga voor kwaliteit. Ik ben bevlogen en reflectief en zet me in als analytisch sterke gesprekspartner. Uitdagingen ga ik graag aan. Daarbij onderzoek ik aandachtig de behoeften van alle betrokken stakeholders, zonder mijn eigen visie uit het oog te verliezen. Zo komen we vanuit co-creatie tot een raak leertraject.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik actief om leren binnen verschillende opleidingstakken mogelijk te maken. Tijdens mijn bacheloropleiding Pedagogische wetenschappen en Onderwijskundige en aansluitende master Onderwijskundig ontwerp en advies, ondervond ik dat ik graag verschillende disciplines verbind om leersituaties te verwezenlijken. Ik heb me sinds 2014 als onderwijskundige ingezet binnen verschillende opleidingsinstituten en uitgeverijen. Als zelfstandige ontwierp en ontwikkelde ik daarnaast blended en e-learningtrajecten. De rol als verbindende factor tussen opdrachtgever, doelgroep en andere betrokkenen maakt mijn vak eindeloos prikkelend.

Sinds 2017 werk ik als bevlogen opleidingskundige bij Savant Learning Partners. Mijn werk als opleidingskundige sluit nauw aan bij mijn drijfveer: mezelf voortdurend blijven ontwikkelen, om deze kennis en vaardigheden daarna direct weer in te kunnen zetten voor projecten samen met verschillende klanten. Het is een verantwoordelijke taak om de doelgroep in een continu veranderend werkveld zoveel mogelijk ruimte te geven om zich te ontwikkelen en (wereld)wijzer te worden. Dit is voor mij de kern van mijn betrokkenheid bij ieder individu dat wil blijven groeien.

Mijn passie ligt naast het leren bij taal. Sommigen noemen me een taalpurist, maar ik zie het als gaan voor pure schrijfkwaliteit. Zo speelde ik afgelopen jaar in een theatervoorstelling, waar ik zelf mijn teksten schreef en componeerde. Ik probeer mezelf daarnaast elk jaar opnieuw uit te dagen. Dit jaar ga ik Spaans leren om mijn reislust een extra dimensie te geven. Bovendien ben ik te vinden op zoveel mogelijk sportschoenen. Leren kan niet actief genoeg toch?

Savant Learning Partners