Orchid Hermsen

Opleidingskundige
Ik krijg energie van het ontwerpen en ontwikkelen van uitdagende, verrassende en mooie leertrajecten. De kunst is om op zoek te gaan naar wat uitdagend, verrassend en mooi betekent voor de lerenden. Elke organisatie, elke persoon en elke vraag is uniek en het is aan mij om – in co-creatie met de klant en collega’s – maatwerk oplossingen te ontwikkelen.

Ik word blij van het werken als Opleidingskundige bij Savant Learning Partners, omdat ik twee grote interesses (én studies) met elkaar kan combineren. Zowel het faciliteren en organiseren van leren in organisaties én het uitdragen van mijn visie over leren en ontwikkelen.

Sinds 2009 ben ik vanuit diverse rollen betrokken geweest bij het leren en ontwikkelen in organisaties. Enerzijds vanuit een interne rol (faciliteren en organiseren van HRM/HRD binnen een retail organisatie) en anderzijds vanuit een externe rol (adviseren van bedrijven over trainingen en opleiding op het gebied van bedrijfsveiligheid). In 2013 heb ik besloten mij verder te specialiseren. De master Opleidings- en Onderwijswetenschappen was dan ook een waardevolle verdieping.

Ik krijg energie van het ontwerpen en ontwikkelen van uitdagende, verrassende en mooie leertrajecten. De kunst is om op zoek te gaan naar wat uitdagend, verrassend en mooi betekent voor de lerenden. Elke organisatie, elke persoon en elke vraag is uniek en het is aan mij om – in co-creatie met de klant en collega’s – maatwerk oplossingen te ontwikkelen. Ik ben pragmatisch ingesteld en ga op zoek naar praktische en bruikbare oplossingen en adviezen. Ik word enthousiast van het ontwerpen en ontwikkelen van dingen die werken, verschil maken en écht impact hebben!