Sarah Pena

visual designer
"If you do what you love, you'll never work a day in your life." - Marc Anthony 

Ik ben op Savant beland omdat ik zocht  naar een werkplek waar ik mijn creativiteit kwijt kan. Ik hou ervan om aan verschillende opdrachten en thema’s te werken. Ik heb het liefst elke dag een uitdaging, ik zocht daarom een leerzame omgeving. Daarom is Savant voor mij de perfecte werkomgeving.

Ik werk als visual designer bij Savant. Ik ondersteun de opleidingskundigen bij de vormgeving van hun producten. Of dat nu e-learningmodules zijn, draaiboeken, of animaties. Het is mijn taak om leerzaam beeldmateriaal te maken. Dat doe ik vanuit mijn ruime vormgevingservaring. Ik heb echt passie op mijn vakgebied. Ik ben altijd op zoek naar verbetering als visual designer. Ik doe moeite om up to date te blijven op mijn vakgebied. Eigenlijk is dat geen moeite, want ik vind het leuk om te leren.

Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië. Maar na veel jaren hier voel ik me meer Nederlander dan Braziliaanse. Ik ben afgestudeerd als Multimedia Designer in 2006, een opleiding gericht op online media.

Ik ben een beelddenker; daar ligt mijn passie. Mijn hobby is mijn werk, ik doe het met plezier. Ik ben open minded. Anderen zeggen over mij dat ik lief ben, af en toe gek en meestal grappig.

In mijn vrije tijd maak ik vooral abstracte art voor Instagram en ik geniet lekker van het leven, ik kook graag voor vrienden. En ik houd van nieuwe dingen: zwemmen, fietsen, reizen (vooral naar nieuwe bestemmingen) en tekenen.

Savant Learning Partners