Anna Hulshof

Learning & Development Consultant
Learning in de flow of life!

Groei: belangrijk in mijn werk, maar ook privé. Met mijn 40+ kamerplanten is groei iedere dag zichtbaar, maar ook zelf groei ik door mezelf continu uit te dagen om nieuwe dingen te proberen.

Leren is iets dat ik zelf graag doe en waarmee ik ook anderen wil inspireren. Met enthousiasme help ik organisaties naar de volgende stap op het gebied van Learning & Development. Ik houd me graag bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van leeroplossingen, zoals onboarding, (online) trainingen, e-learningmodules en meer. Dit doe ik het liefst in co-creatie, zodat iedere leeroplossing aansluit bij de mensen die ermee gaan werken. Mijn doel is om mensen op een leuke, (inter)actieve en passende manier te laten leren. Iedereen kan groeien!

Het leuke aan mijn werk bij Savant vind ik de diversiteit aan opdrachtgevers en projecten. Nieuwsgierig naar de context en inhoud werk ik graag samen met inhoudsdeskundigen en de opdrachtgever. In mijn werk heb ik verschillende rollen. Zo werk ik als projectleider, onderwijskundig adviseur, ontwerper, (e-learning) ontwikkelaar, sparringpartner, reviewer, accountmanager en meer. Die combinatie maakt het afwisselend en uitdagend. Op deze manier blijf ik scherp op de inhoud, de relatie en de organisatie. Ook mijn creativiteit kan ik kwijt bij Savant. Ik denk proactief mee om impact te maken in de praktijk.