Anna Hulshof

Learning & Development Consultant
Door mijn nieuwsgierigheid blijf ik vragen stellen en kom ik snel tot de kern van een vraagstuk.

Toen ik vanuit de Achterhoek naar Groningen verhuisde voor mijn studie Academische Opleiding Leerkracht Basisonderwijs, wist ik al dat ik mensen wilde helpen. Leren was iets dat ik zelf graag deed en waarmee ik ook anderen wilde inspireren. Dit is eigenlijk altijd zo gebleven.

Na het behalen van mijn bachelor ging ik aan het werk als leerkracht in Amsterdam. Plannen, weerstand, omgaan met verschillen en leerlingen activeren kwamen dagelijks voorbij. Het was een inspirerend jaar, maar ik miste de tijd en ruimte om te reflecteren en mezelf te verbeteren. Ik merkte dat ik me verder wilde ontwikkelen. Mijn reis vervolgde naar Utrecht, waar ik me stortte op de master Educational Sciences. Hier leerde ik om mogelijkheden te onderzoeken en te analyseren alvorens een keuze te maken. Mijn analytische blik gebruikte ik in mijn bijbaan als onderzoeksassistent. Ik merkte dat ik analyseren en onderzoeken erg interessant vond, maar ik miste de vertaling naar de praktijk.

In mijn zoektocht naar een diverse en uitdagende stageplek, kwam ik terecht bij Savant. Dankzij de leercultuur en bevlogenheid van collega’s heb ik tijdens mijn stage bij Savant veel geleerd. Toch was er toen nog maar een tipje van de sluier opgelicht van het gevarieerde opleidingskundige vakgebied. Na mijn afstuderen ben ik daarom teruggekomen om me te wagen aan deze diversiteit aan taken.

Als opleidingskundige bij Savant ben ik geïnteresseerd in alle aspecten van ons vak. Van e-learning ontwikkelen tot training geven. De afwisseling en het contact met mensen geven mij energie. Door mijn nieuwsgierigheid blijf ik vragen stellen en kom ik snel tot de kern van een vraagstuk. Met een scherp doel voor ogen werk ik vakkundig en pragmatisch aan een leeroplossing waar de doelgroep mee aan de slag kan én wil gaan.