Anouk Vermeeren

Learning & Development Consultant
Anderen helpen is het mooiste dat er is!

Als er iets is waar ik blij van word, dan is het wel om anderen te helpen een stapje verder te komen. De manier waarop maakt eigenlijk niet uit: een advies op maat geven, een (digitale) leeroplossing ontwerpen en ontwikkelen of een uitdagend project met verschillende stakeholders in goede banen leiden. Ik ga altijd graag uit van het positieve en van wat al wel lukt. Ik geloof dat je daarmee alles kunt bereiken wat je maar wilt!

Deels zit deze insteek vast gewoon in me, maar ik weet zeker dat ik hierin ook gevormd ben in mijn tijd bij scouting. Wat ik daar (onbewust) heb geleerd en ook heb gezien bij de kinderen waar ik zelf leiding van ben geweest, is fantastisch! Samenwerken, aanpassen aan de omstandigheden, jezelf ontwikkelen, meer zelfvertrouwen krijgen, nieuwe dingen leren, omgaan met verantwoordelijkheid, fouten durven maken, communiceren, uitdagingen aangaan, niet zomaar opgeven: stuk voor stuk vaardigheden en ervaringen die ik niet had willen missen en die ik iedereen gun.

Als onderwijskundige met een passie voor gedragsverandering draag ik graag mijn steentje bij aan jouw ontwikkeling of aan een oplossing voor de uitdagingen waar jij tegenaan loopt. Ik werk daarbij graag samen aan de oplossing, want iedereen heeft andere kwaliteiten die een mooie bijdrage leveren aan het eindresultaat. Sterker nog, juist door die kwaliteiten te combineren bereik je meer dan je van tevoren denkt.