Arianne Breure

opleidingskundige
Het is in mijn ogen de kunst om niet verdwaald te raken in alle leermogelijkheden, maar deze op het juiste moment en de juiste manier in te zetten voor een optimale ontwikkeling als professional en organisatie.

Mijn passie ligt bij leren en ontwikkelen met behulp van de innovatieve middelen die in deze tijd aan onze voeten liggen. Een tijd waarin mensen hun leven lang leren en met een oneindige hoeveelheid leermiddelen. De veelzijdigheid in het onderwijskundige werk is een uitdaging waar ik enthousiast van word. Het is in mijn ogen de kunst om niet verdwaald te raken in alle leermogelijkheden, maar deze op het juiste moment en de juiste manier in te zetten voor een optimaal leerproces. Als je dat voor elkaar krijgt, zie je iets bij iemand veranderen. Dat maakt telkens weer indruk en maakt leren en ontwikkelen iets unieks.

 

Sinds 2017 werk ik als opleidingskundige bij Savant Learning Partners. Kenmerkend is mijn enthousiasme en open houding. Ik krijg energie van samenwerken met anderen waarbij we onderwijskundige uitdagingen aan gaan en deze op creatieve wijze omzetten in nieuwe kansen en mogelijkheden. Bij Savant kan ik mijn analytische vermogen combineren met mijn creativiteit. Zo streef ik altijd naar goed onderbouwde en verrassende leertrajecten, met een mooie vormgeving die de lerende inspireert.

 

In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke sporter. Roeien, wielrennen en schaatsen zijn mijn favoriete sporten. Zo houd ik lichaam en geest scherp en begin ik elke dag weer met een frisse blik aan mijn werk. Het mooie van sport vind ik dat je elkaar kan motiveren en altijd streeft naar beter. Dat is het gevoel wat ik ook bij Savant heb, samen met mijn collega’s dagen we elkaar elke dag weer uit om ons werk naar een nog hoger niveau te tillen en buiten de gebaande wegen te kijken.