Frederique van Binnebeke

Opleidingskundige
Door mijn studie en ervaring heb ik de vaardigheid om leerinterventies te ontwikkelen die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Want dat is voor mij het hoogste doel: passende interventies verzorgen die leiden tot een meetbaar en significant resultaat voor de klant.

Passie voor het vak

Ik ben gepassioneerd over mijn vakgebied. Als opleidingskundige kan ik mijn creativiteit en nieuwsgierigheid volledig benutten. Mijn honger naar kennis en vaardigheden stil ik zoveel mogelijk met boeken, TED video’s en open online courses. En als dat niet voldoende is? Dan moeten mijn collega’s of netwerk eraan geloven: tijd voor een moment hoogstaand sparren.

Facilitator van leren

De nieuwe inzichten die ik opdoe, gebruik ik om mijn visie op leren bij te schaven. Ik zie mijzelf als een facilitator die een leercontext creëert. Toegespitst op de individuele leerbehoeften. Een traject dat speels, innovatief of retro is. Van motiverende videolearning en gaming tot een laagdrempelig memoryspel.

Meetbaar resultaat

Door mijn studie Human Resource Development en ervaring bij een Corporate Academy heb ik de vaardigheid om leerinterventies te ontwikkelen die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Want dat is voor mij het hoogste doel: passende interventies verzorgen die leiden tot een meetbaar en significant resultaat voor de klant.

Naast het werk

Ren, zwem en fiets ik. Soms combineer ik het op één dag en noem ik het een triatlon. Verder blog ik over mijn inzichten over het learning & development werkveld. De rest van mijn tijd besteed ik aan mijn vriendin, vrienden en familie. Ik hou ze tevreden met mijn kookkunsten. 15 minutes van Jamie Oliver is bijvoorbeeld one of my favorites. Ook lezen doe ik dagelijks: je kunt me wakker maken voor literaire romans, wetenschappelijke tijdschriften en boeken over innovatie.