Irma den Hollander

Opleidingskundige
Ik ga het liefst door middel van prettige samenwerking aan de slag. Samen opties verkennen en out-of-the-box denken. En die opties op een professionele en praktische manier vertalen in een inhoudelijk leertraject.

Van diversiteit naar één doel

‘Mijn werk zorgt ervoor dat ik van heel veel onderwerpen een klein beetje verstand krijg’.

Dit is een zin die ik de afgelopen periode vaak heb gebruikt als mensen vragen wat ik nu eigenlijk doe als onderwijskundige. Van leertrajecten voor medewerkers van een bank tot leermateriaal voor leerlingen van het speciaal onderwijs: bij Savant maak ik het allemaal mee. Dit is precies wat ik voor ogen had toen ik aan de studie Onderwijskunde begon.

Mijn werk? Heel divers dus! En daarom juist ook zo leuk. Maar hoe verschillend de doelgroepen ook kunnen zijn, er is altijd één overeenkomst. Mensen hebben behoefte aan mooie leertrajecten, die écht werken. Die motiveren. Die innovatief en interactief zijn. Gestoeld op gedegen opleidingskundige inzichten. En vooral ook creatief.

Voor mij een fantastische uitdaging! Ik ga het liefst door middel van prettige samenwerking hiermee aan de slag. Samen opties verkennen en out-of-the-box denken. En die opties op een professionele en praktische manier vertalen in een inhoudelijk leertraject. Dat doe ik grondig, analytisch en creatief. En dat altijd met alle aandacht voor kwaliteit en vormgeving. Want of mijn doelgroep nu managers, intercedenten of ambtenaren zijn: alleen honderd procent is goed genoeg.

Dan kan ik misschien overal een klein beetje verstand van krijgen, de deelnemers aan de leertrajecten worden expert, nog meer dan ze al zijn.