Jana de Wit

Learning & Development Consultant
You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality. – Walt Disney

Terugdenkend aan mijn grootste leermomenten, komen vooral situaties naar boven waar iets niét ging zoals verwacht. Met mijn 1.85 meter met mijn benen in mijn nek tijdens een lokale busrit in Sri Lanka zitten… Dat doe je maar één keer. Mijn motto? Fail staat voor First Attempt In Learning, het is helemaal oké! Je kunt iets helemaal uitdenken, maar uiteindelijk loopt het nooit 100% zoals verwacht. Daarnaast geloof ik dat mensen het beste leren door te ervaren. Het liefste word ik binnen mijn projecten dan ook in het diepe gegooid, op ontdekkingsreis, maar dan niet in Azië maar binnen jouw organisatie! Laten we samen op zoek gaan naar de beste oplossing.

Ook mijn studie onderwijskunde & organisatiepsychologie waren een ontdekkingsreis voor mij. Hier ontdekte ik hoe je mensen en organisaties in beweging brengt. Mensen zijn cruciaal om dromen te realiseren. Bij het ontwerpen van leertrajecten houd ik dit altijd scherp. Het moet aansluiten bij de doelgroep, het doel en de context. Dit alles zijn unieke factoren en vraagt om maatwerk en co-creatie. Dit is dan ook precies hoe ik bij Savant mijn enthousiasme en constructief kritische blik mag inzetten: we doen het samen. Door deze aanpak zorgen we dat het werkt. Want dat is tenslotte toch waar het om draait; het zichtbare effect in de praktijk! Wil je weten hoe? De koffie staat klaar!