Jelle Buiting

Learning & Development Consultant
“Whether you think you can, or you think you can’t - you’re right.” - Henry Ford

Ik ben een fanatiek survivalrunner. Tijdens wedstrijden hak ik graag een boomstam door, klim ik in touwen over het water, beweeg ik me voort door sloten en onder duikelaars. Ik hou van uitdagingen!

Je mindset heeft invloed op hoe je presteert op zowel fysiek en mentaal gebied. Dus waarom zou je luisteren naar gedachten die je vertellen dat je iets niet kunt?

Bovenstaande quote van Henry Ford is voor mij belangrijk. De overgang naar het voortgezet onderwijs is mij altijd bijgebleven. De rector vertelde mij dat ik de Kaderberoepsgerichte leerweg niet aan kon.

Ik wilde hem laten zien dat hij ongelijk had. Dit lukte me. Na 13 jaar studeren op verschillende opleidingen en scholen ben ik afgestudeerd als opleidingskundige bij de HAN in Nijmegen.

Ik wist ik één ding zeker: Ik wil mensen helpen zo goed mogelijk te leren! En dat is precies wat ik bij Savant mag doen.

Ik heb een stevige visie op het gebied van leren. Het ontwerpen en ontwikkelen van leeroplossingen die aansluiten op de context en vraag van de organisatie, is waar mijn expertise ligt. Zeker als het gaat om innovatieve en digitale leerinterventies!

Wat is jouw uitdaging op het gebied van leren en ontwikkelen? Mijn collega’s en ik helpen je graag!