Jennifer van Vuuren

Learning & Development Consultant
Alles wat ik doe is erop gericht om medewerkers en organisaties te helpen groeien en een stap verder te komen.

Werk doen met meer plezier en succes

Als je met plezier naar je werk gaat, levert je dat een heleboel op. Plezier straal je uit, en dat heeft effect op je werk, je collega’s en je klanten.  Als ik kijk naar waar ik me de afgelopen jaren mee bezig heb gehouden, dan is plezier in je werk een belangrijke rode draad. Plezier zit hem, naast de kleine dingen, in het hebben van voldoende uitdaging, het in kunnen zetten van je talenten en je kunnen ontwikkelen binnen je vak. Zo ervaar ik dat zelf, en zie ik dat ook veel terug in de projecten waarop ik werk.

Sinds 2008 ben ik als projectspecialist leren & ontwikkelen betrokken bij diverse verander- en leertrajecten. Voor een sectorfonds heb ik op diverse sociale terreinen projecten op het gebied van leren en ontwikkelen uitgevoerd. Na een vervolgstudie opleidingskunde heb ik de overstap gemaakt naar Savant waar ik als opleidingskundige verschillende rollen vervul: van het ontwerpen van leertrajecten, het adviseren van klanten tot het uitvoeren van trainingen als trainer of procesbegeleider.
Mijn werk is daardoor heel afwisselend en doet een beroep op veel verschillende competenties. Elke organisatie en vraag is weer anders wat maakt dat je altijd maatwerk moet leveren. Ik zoek graag naar manieren van leren en ontwikkelen die hierbij aansluiten. Naar vernieuwende (online) vormen die professionals prikkelen, inspireren en motiveren om te werken aan hun eigen ontwikkeling en die van hun organisatie.

Ik geloof in een waarderende aanpak en vind het belangrijk om de kwaliteiten en talenten van mensen tot hun recht te laten komen. Alles wat ik doe is erop gericht om medewerkers en organisaties te helpen groeien en een stap verder te komen. En om te werken met meer plezier en succes. Een mooie uitdaging waar ik bij Savant dagelijks met collega’s en opdrachtgevers mee bezig mag zijn.