Julian Boelens

Learning & Development Consultant
Die ene stap verder komen. Het steeds beter worden in de dingen die je doet. Het leren van nieuwe vaardigheden. Dáár gaat het om.

Die stap verder zetten loopt als een rode draad door mijn leven. Op ontdekking gaan staat altijd centraal, of het nou aan de klimmuur is of in de bergen met mijn camera in mijn hand. Mijn focus zit op nieuwe dingen ontdekken, te proberen en kijken hoe ver je kunt gaan.

Ook als L&D-er zet ik graag die stap verder, dat mag duidelijk zijn. Ruim 10 jaar geleden ontdekte ik dat ik graag bezig ben met persoonlijke en professionele ontwikkeling. De ontwikkeling van mijzelf, maar óók met de ontwikkeling van anderen. Die ene stap verder komen. Het steeds beter worden in de dingen die je doet. Het leren van nieuwe vaardigheden. Dáár gaat het om.

Alles wat ik doe, doe ik actief en interactief door te oefenen en te proberen. Leren en ontwikkelen hoeft op geen enkele manier saai te zijn. Leren gaat met vallen en opstaan, dus maak gerust een fout en leer daar van. Deze overtuiging vind je dan ook terug in de ontwerpen die ik maak. Door theorie en praktijk nauw met elkaar te verbinden bereik je het beste resultaat.

Als docent en coördinator mocht ik mijn expertise, naast natuurlijk de uitvoeringen, ook inzetten voor de ontwikkeling van lessen, trainingen èn een eigen vak. Door het resultaat direct in de praktijk te zien, ontdek je precies wat werkt en wat ook niet. Ontwerpen doe ik het liefst door samen met jou te ontdekken, sparren over de best passende oplossing om zo de puzzelstukken op de juiste plaats te zetten. Dat is waar ik energie van krijg!