Linette van Dijk

Learning & Development Consultant
Van nature is een mens pro-actief, nieuwsgiering om te leren en wil uitdagingen aangaan.

Ieder mens heeft daarbij de behoefte aan autonomie (keuzevrijheid), competentie (mogelijkheid om te oefenen) en verbondenheid (ergens bij horen). Door in deze basisbehoeften te voorzien, zal de motivatie om te leren groeien.

Laten we samen opzoek gaan naar leeroplossingen die in deze basisbehoeften voorzien. Laten we omgevingen creëren waar je keuzes mag maken wat en hoe je leert, waar je fouten mag maken en oneindig kan oefenen en waar je er toe doet. Je zult zien dat de motivatie om te leren groeit. Leren is niet langer iets dat je voor een ander doet, maar voor jezelf; om te groeien en verder te komen.

De afgelopen jaren ben ik steeds bewuster van de keuzes die ik maak en voor wie ik ze maak. Ik ben een mens, ik wil leren, groeien en uitdagingen aangaan. Zo maakte ik de bewuste keuze om bij Savant te gaan werken. De verschillende organisaties met verschillende vraagstukken bieden mij keuzes, kansen om te oefenen en er toe te doen. Genoeg motivatie dus!

Als L&D consultant help ik jouw organisatie graag bij leervragen, waarbij we kijken naar oplossingen,  behoeften en kenmerken van mensen en groepen. Mijn kracht zit hem in het doorvragen en achterhalen waar het probleem zit. Door mijn sterk analytisch vermogen kan ik samen met jullie op zoek gaan naar de kern. Ik zal doorvragen tot ik de kennis bezit om de vertaalslag te maken. Een vertaalslag naar de praktijk die we samen in zullen vullen. Ik kijk er naar uit!