Maureen Vermeulen

Bureau ondersteuner
Ik ben bureau ondersteuner bij Savant. Gasten ontvangen, post afhandelen, trainingsmateriaal verzorgen, facturen maken, boodschappen doen en telefoon aannemen.

De spin in ‘t web bij Savant

Ik ben niet het type dat rustig kan stil zitten. Er is altijd wel iets wat ik nog kan of wil doen. Voor mij duurt een dag eigenlijk altijd te kort. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te werken en hen daarbij te ondersteunen.

Bij alles wat doe, probeer ik om met maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te behalen. Wanneer dit niet lukt, zoek ik altijd naar de eventuele oorzaak zodat ik een volgende keer kan verbeteren.

Door mijn positieve instelling ben ik altijd enthousiast en vrolijk. Dit heeft vaak een positieve invloed op de mensen in mijn directe omgeving.

In mijn werk bij Savant Learning Partners ben ik een echte spin in ’t web. Gasten ontvangen, post afhandelen, trainingsmateriaal verzorgen, facturen maken, boodschappen doen en telefoon aannemen. Ik maak alles mogelijk! Ik wil ervoor zorgen dat het kantoor een plek is waar iedereen zicht thuis voelt.