Orchid Hermsen

Opleidingskundige
Werken als opleidingskundige bij Savant is verrassend en uitdagend, elke dag weer. De ene dag zit ik aan tafel met een HRD'er en praten we over ons mooie vak, de volgende dag begeleid ik een werksessie met inhoudsdeskundigen en gaan we op zoek naar de ideale leeroplossing. Allemaal om de beste leeroplossing te bedenken voor elke unieke situatie.

Werken als opleidingskundig adviseur bij Savant is verrassend en uitdagend, elke dag weer. De ene dag zit ik aan tafel met een HRD adviseur en gaat het over het leren en ontwikkelen in de breedste zin van het woord, de volgende dag begeleid ik een werksessie met inhoudsdeskundigen en experts en gaan we in co-creatie op zoek naar de ideale leeroplossing en de volgende dag werk ik een ontwerp uit of ontwikkel ik een animatie of een e-learning. Allemaal met als doel om de beste leeroplossing te bedenken voor elke unieke situatie. Bij Savant is er ‘never a dull moment’!

 

In mijn werk vind ik het belangrijk om te werken in een iteratief proces; ontwerpen en ontwikkelen, reviewen en feedback ophalen, bijsturen en de volgende stap zetten. Daarbij schakel ik continu met de opdrachtgever, de werkgroep en natuurlijk de doelgroep. Op een collegiale, open manier projectmatig samenwerken met de klant geeft mij veel energie. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat iedereen duidelijk voor ogen heeft wat het doel is en op welke manier dat doel het beste bereikt kan worden.

 

En als het gaat om leren en ontwikkelen binnen organisaties? Dan sta ik voor het nauw integreren van leren en werken in de praktijk. Het vormgeven van leren en ontwikkelen op een manier waarbij elke medewerker zijn eigen leerproces vorm kan geven, aansluitend bij individuele leerwensen en leerbehoeften. Benieuwd naar hoe ik dit inbouw in leertrajecten? Ik kom graag eens langs om hier over te praten.