Pao Lin Oei

Managing partner
De kern van mijn functie als managing partner is het sparren met collega's en klanten op projecten. Hebben we met elkaar in kaart waar we naar toe gaan en wat de randvoorwaarden zijn, dan ben ik er van overtuigd dat de gekozen oplossing ook echt landt in de organisatie.

Kwalitatief goede oplossingen die werken

Met minder neem ik geen genoegen! Ik leg de lat hoog; voor mezelf en voor onze medewerkers. Met elkaar hebben wij de ambitie om iets in gang te zetten binnen organisaties. Mensen echt te faciliteren bij het leren. Dat doen we door verder te kijken en mee te denken met de klant om zo gezamenlijk te komen tot een  oplossing die passend is bij de organisatie en de situatie. Wij denken niet in producten, wij denken in oplossingen. Want mensen echt in beweging en ontwikkeling krijgen, lukt niet door het bieden van een op zichzelf staande training of e-learning module. En wat die oplossing ook is, onze vakbekwame en gedreven medewerkers zorgen  voor het beste resultaat.

Ik treed hierin graag op als sparringpartner voor collega’s en klanten op projecten. Vanuit mijn jarenlange ervaring heb ik snel grip op de kern van de vraag, een probleem of situatie.  Ik zoek graag verbinding tussen de verschillende belangen, wensen en eisen en schuw daarin de confrontatie niet. Hebben we met elkaar goed in kaart waar we naar toe gaan en wat de randvoorwaarden zijn, dan ben ik er van overtuigd dat de gekozen oplossing ook echt landt in de organisatie.

Artikelen van Pao Lin:

HR is een vak om van te houden
Hoe kom je van hrm-strategie naar prestatieverbetering?
De fun of having contact
De learningorganisatie op de bijrijdersstoel
Ouderwets professionaliseren