Rhodé De Jong

Learning & Development Consultant
~ Failure is not the opposite of success. It’s part of success. ~

Leren kan geweldig zijn! Het geeft zoveel voldoening als je iets nieuws leert. Ik heb dit zelf aan den lijve ondervonden toen ik twee jaar geleden de naaimachine ontdekte. Wanneer ik aan het naaien ben, vergeet ik alles om me heen en het geeft voldoening wanneer er een nieuw kledingstuk onder de machine vandaan rolt. Ik leer ontzettend veel en ga steeds nieuwe uitdagingen aan.

Echter, leren gaat niet altijd vanzelf. Soms loop je tegen problemen aan of lukt het gewoonweg even niet. Essentieel is dan een groeimindset, waarbij je ervan overtuigd bent dat je je verder kunt ontwikkelen door te leren en ervaringen op te doen. Achter de naaimachine betekent dit doorzetten wanneer het niet lukt. Soms moet je een heel stuk uithalen, leren van je fouten, hulp vragen of weer opnieuw beginnen. ‘Ik kan dit niet’ wordt dan ‘Ik kan dit nog niet!’.

Als onderwijskundige bij Savant help ik jouw organisatie graag bij de leervraagstukken die er zijn. Samen brengen we het leervraagstuk en de behoeften van de doelgroep in kaart en komen we tot oplossingen. Daarbij is de groeimindset voor mij heel belangrijk; samen zorgen we ervoor dat de lerende ervan overtuigd is dat hij zijn leerdoelen kan behalen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een open communicatiestijl. Samen komen we tot praktische leeroplossingen met een sterke inhoudelijke basis!

 

Wat kan ik voor jou betekenen?