Robin Fens

Opleidingskundige
Met een sterk analytisch vermogen en een goede dosis enthousiasme zoek ik samen met de klant naar mogelijkheden, want samen bereik je meer dan alleen.

De omgeving waarin medewerkers werken is dynamisch. Organisaties en medewerkers staan hiermee voor de uitdaging hoe zij zich aanpassen aan deze snel veranderde omgeving. Mijn achtergrond in Organisatiewetenschappen stelt mij in staat om vanuit meerdere perspectieven te kijken naar hoe organisaties en medewerkers zich gedragen en veranderen. Vanuit mijn studie ben ik het HRD vakgebied ingerold en heb ik ruim vijf jaar in de gezondheidssector gewerkt. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Savant Learning Partners als opleidingskundig adviseur. Vanuit deze rol werk ik graag samen met de klant aan de uitdaging hoe medewerkers ondersteund kunnen worden in een leven lang leren.

 

Met een sterk analytisch vermogen en een goede dosis enthousiasme zoek ik samen met de klant naar mogelijkheden, want samen bereik je meer dan alleen. Ik krijg energie van het omzetten van een complexe vraag naar de juiste oplossing. Mijn aanpak kenmerkt zich door een pragmatische werkwijze, leertrajecten moeten aansluiten bij de organisatiecontext en de praktijk van medewerkers. Goede aansluiting leidt tot concrete resultaten in het werk en het bereiken van doelen.

 

Hoe het is om te blijven leren ervaar ook ik dagelijks in de praktijk. Bij Savant word ik gestimuleerd om het beste uit mijzelf te halen. Samen met collega’s blijf ik mezelf verder ontwikkelen om de optimale dienst aan de klant te kunnen leveren. Ook naast mijn werk blijf ik mezelf uitdagen door het uitvoeren van verschillende dansstijlen. Zo heb ik al jaren ervaring met streetdance en hiphop maar ben ik een jaar geleden gestart met klassiek ballet en moderne dans.