Sterre Swen

Learning & Development Consultant
Love challenges, be intrigued by mistakes, enjoy effort and keep on learning - Carol Dweck

Een leven lang leren op professioneel én persoonlijk vlak, daar geloof ik in. De growth mindset van Carol Dweck is daarin een inspiratie voor mij. Leren met een open en nieuwsgierige blik waarin je uitdagingen als kansen ziet en fouten durft te maken. Dat maakt leren meteen ook een heel stuk leuker.

Ik heb zelf ervaren hoe waardevol het is om je eigen talenten en kwaliteiten te kunnen ontdekken, om ze vervolgens verder te ontwikkelen en in te zetten. Doen waar je goed in bent en leren om daar nog beter in te worden levert betrokken en geïnspireerde medewerkers op en daarmee ook een sterke en effectieve organisatie.

De afgelopen jaren is mijn passie voor leren en ontwikkelen bevestigd. Ik heb met veel plezier diverse blended leertrajecten, e-learning modules, workshops en trainingen ontwikkeld en trainingen gegeven op het gebied van communicatie en talent ontwikkeling. De beste ontwerpen creëer je met elkaar. Ik ga graag samen op zoek naar de daadwerkelijke leerbehoefte, de vraag achter de vraag, door goed te luisteren en kritische vragen te stellen.

Ik heb gezien hoe belangrijk het is dat leren zo dicht mogelijk aansluit bij de dagelijkse praktijk. Meteen kunnen toepassen wat je leert en praktische tools waar je echt iets mee kunt, dat gaat je verder helpen. Ik geloof in de kracht van herhaling, afwisseling en aandacht voor resultaten op de korte en lange termijn.

Daarnaast richt ik me graag op het vieren van successen en de voortgang die je al hebt gemaakt, wat positieve energie en motivatie geeft voor het vervolg. Hoeveel deelnemers van elkaar kunnen leren vind ik inspirerend om te zien. Daarom laat ik altijd voldoende ruimte voor het uitwisselen van tips en best practices. Blijven kijken naar mogelijkheden om te verbeteren vind ik een van de leukste dingen om te doen. Zo blijven we leren, van en met elkaar!