Trudy van der Toorn

Managing partner
Ik ben één van de managing partners van Savant. Mijn focus ligt op de kwaliteit van onze opleidingskundige producten en diensten. Sinds ik startte is er veel veranderd in mijn werk, maar mijn gedrevenheid is gebleven. Ik ben een opleidingskundige die duidelijkheid brengt, en die enthousiasmeert.

Gedreven werken aan de kwaliteit van het leren

Ik ben één van de managing partners van Savant. Daarmee begon ik in 1996, en het is mooi om te zien dat een bureau dat zo klein en bescheiden begon, inmiddels een serieuze speler in de markt is geworden. Toen ik in 1987 als opleidingskundige begon, had ik niet kunnen bedenken waar ik nu sta.

Als lerende partner van Savant ben ik primair verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze opleidingskundige producten en diensten. Dat betekent dat ik vooral in het voortraject (offerte en ontwerp) een actieve rol speel, veel meelees en meedenk, en medewerkers met raad en daad terzijde sta. Dat zorgt ervoor dat ik niet stilsta, dat ik meega in alle (opleidingskundige) bewegingen en tegelijkertijd als anker kan functioneren. Uiteraard is er in de jaren veel veranderd in de aard van mijn werk, maar de gedrevenheid waarmee ik mijn werk doe, is gebleven.
Ik ben in veel branches werkzaam geweest: procestechniek, onderwijs, financiële dienstverlening, (gemeentelijke) overheid, etc. Mijn doelgroepen zijn divers, vanaf directieniveau tot uitvoerend niveau. Eén van mijn specialisaties is het maken van spelsimulaties. Ik ben een opleidingskundige die duidelijkheid brengt, en die mensen kan enthousiasmeren.

Artikelen van Trudy:

Maatschappelijk verantwoord opleiden

De casusbank: een voorbeeld van kennismanagement binnen de ING Groep