Gezocht: ervaren Learning & Development Consultant

Weet jij alles van leren? Heb je lef? En ben je een daadkrachtige, energieke teamplayer? Wij werken graag samen met jou aan ons succes!

Over Savant Learning Partners
Onze ambitie is duidelijk: thought leader zijn op het vlak van learning & development. Er gebeurt al heel veel, maar een innovatieve doorzetter met een fris perspectief voegen wij graag aan ons team toe.

Wij zijn Savant Learning Partners, een opleidingskundig adviesbureau met een team bevlogen professionals. Ons team bestaat uit 13 L&D Consultants die leer- en opleidingstrajecten ontwerpen en ontwikkelen en organisaties begeleiden en adviseren bij ontwikkelvraagstukken.

Savant biedt haar opdrachtgevers een breed scala aan producten en diensten: opleidingskundige advisering, ontwerp van (blended) leertrajecten, leermaterialen ontwikkelen, trainingen en procesbegeleiding, projectmanagement en interim-werkzaamheden.

Savant Learning Partners is onderdeel van Group Moovs.

Klinkt dit als jouw droombaan?
En kun je de punten uit de afbeelding afvinken? Dan werken we graag samen met jou aan ons succes! Stuur je CV en een filmpje van jezelf met motivatie naar Vanya Hendriks Rooker via vanya@savant.nu.

Heb je eerst nog vragen?
Bel dan gerust met Vanya via 06 388 288 73.