Gezocht: Learning Experience Designer

Weet jij alles van leren? Maak jij de mooiste infographics, microlearnings en visuals? Schrijf je vlot, actief en foutloos? Èn werk je graag samen met een team mega enthousiaste professionals?

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Over Savant Learning Partners
Wij zijn Savant Learning Partners, een onderwijskundig adviesbureau met een team nieuwsgierige professionals waar de energie vanaf spat. Ons team bestaat uit 13 L&D Consultants die maatwerk leer- en opleidingstrajecten ontwerpen en ontwikkelen en organisaties begeleiden en adviseren bij ontwikkelvraagstukken.

Savant biedt haar opdrachtgevers een breed scala aan producten en diensten: opleidingskundige advisering, ontwerp van (blended) leertrajecten, leermaterialen ontwikkelen, trainingen en procesbegeleiding, projectmanagement en interim-werkzaamheden.

Savant Learning Partners is onderdeel van Group Moovs.

Over jou

Je hebt met je HBO Opleidingskunde diploma op zak een sterke drive om concrete leerproducten te maken. Met jouw passie voor leren sluit je naadloos aan bij verschillende doelgroepen in diverse contexten. Je hebt oog voor detail, schijft vlot, actief en foutloos in zowel het Nederlands als in het Engels. Door je nieuwsgierigheid, leergierigheid en proactieve houding, weet jij klanten te verrassen met innovatieve, goed uitziende, en vooral effectieve leerinterventies. Je maakt infographics, korte e-learningmodules, ten-swipes, animaties, didactische visuals en meer.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven?
Dan werken we graag samen met jou aan ons succes!

Stuur je CV en een motivatievideo naar Vanya Hendriks Rooker via vanya@savant.nu.

Heb je eerst nog vragen?
Bel dan gerust met Vanya via 06 388 288 73.