Alle Blogs

Uitdagende onderzoeksstage Marketing/Communicatie

Geschreven op 28 februari 2019

Bij Savant draait alles om het leren en ontwikkelen van individuen in organisaties. We zijn elke dag met veel enthousiasme en energie bezig met het bedenken van opleidingskundige oplossingen die werken in de praktijk. Dat willen we graag voor nog veel meer klanten doen. Hoe? Daar willen we samen met jou over nadenken!

Wat ga je doen?

Je onderzoekt hoe Savant nu in de markt staat en wat klanten van onze huidige dienstverlening en producten vinden.  Vervolgens kijk je hoe de uitkomsten van jouw onderzoek zich verhouden tot onze ambitie en formuleer je een aantal concrete aanbevelingen om onze positionering te verbeteren. Over de verdere insteek en aanpak van de opdracht gaan we graag in gesprek, er is veel ruimte en vrijheid om er een eigen draai aan te geven.

Wat doet Savant?

Savant ondersteunt organisaties bij het leren en ontwikkelen. Wij maken blended leertrajecten op maat. Want elke vraag is uniek en dat geldt ook voor elke opleidingskundige oplossing die wij aandragen. Dit betekent dat elke dag anders is. Klinkt leuk, toch? Waarom we als Savant zo goed zijn in wat we doen? We werken intensief samen met onze opdrachtgevers. We werken niet vóór onze klanten maar mét onze klanten. Samen komen we tot oplossingen die werken. Oplossingen waar medewerkers door verrast worden en waardoor leren en ontwikkelen onderdeel wordt van de werkpraktijk. Savanters herken je meteen in een organisatie; energieke en vakkundige professionals die medewerkers en organisaties in beweging krijgen.

Wat we vragen?

  • Je volgt een passende HBO/WO opleiding (Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde)
  • Je bent vakkundig, enthousiast, betrouwbaar en pragmatisch
  • Je kunt de uitkomsten van je onderzoek vertalen in concrete aanbevelingen
  • Je houdt van aanpakken, bent zelfstandig en toont lef
  • Je schrijft graag en goed
  • Je vindt kwaliteit belangrijk en bent nauwkeurig
  • Je bent doelgericht en creatief

Wat we bieden?

Naast een uitdagende opdracht kom je terecht in een informele werksfeer waarin we hard werken, maar ook veel lachen én leren: Work hard, play hard! Je kunt aan de slag vanuit ons mooie kantoor aan de Vondellaan in Utrecht (mét gezonde en gezellige lunches!), maar je krijgt veel vrijheid om je onderzoek uit te voeren hoe en waar jij dat wilt. Daarnaast krijg je natuurlijk ook een stagevergoeding voor het mooie werk dat je doet.

Interesse? Of wil je meer weten? Stuur je vragen of motivatiebrief en CV naar Sietske Nederhoff (sietske@savant.nu). We gaan graag met je in gesprek!