Alle Blogs

Vacature opleidingskundig ontwikkelaar

Geschreven door Pao Lin Oei op 19 januari 2019

Voor onze klant, Ondernemersvereniging Evofenedex, zijn wij op zoek naar een opleidingskundig ontwikkelaar. Ben jij een enthousiaste, creatieve opleidingkundige die tegelijkertijd commerciële kansen en mogelijkheden ziet en benut, dat zijn wij op zoek naar jou!

Opleidingskundig ontwikkelaar

1 FTE, Zoetermeer

 Wat ga je doen als Opleidingskundig Ontwikkelaar?

Als opleidingskundig ontwikkelaar houd je je bezig met het innoveren en ontwikkelen van leeroplossingen voor onze klanten en leden. Bestaande opleidingen houd je up to date of verbeter je en als antwoord op de leervragen van onze klanten ontwerp je passende antwoorden, altijd effectief en creatief en innovatief waar het kan!
Je zorgt voor de coördinatie en je bent mede verantwoordelijk voor de implementatie en afronding van deze trajecten.

Jij bent dé ontwikkelaar voor de afdelingen Magazijnen, Gevaarlijke stoffen, Vervoer en Supply Chain Management.

Door out of the box te denken kun jij leads omzetten in creatieve en concrete ideeën die onze klanten en leden aanspreken. Je hebt zelf gevoel voor kansen en mogelijkheden in de markt en je benut deze graag. Hierbij maak je slim gebruik van je netwerk. Een netwerk dat jij graag inzet en uitbouwt. Je bent de verbindende schakel tussen de interne en externe stakeholders en je bent in staat om op verschillende manieren ontwikkeling en kennisoverdracht te realiseren.

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bij voorkeur op het gebied van Onderwijskunde of Opleidingskunde;
 • Aantoonbare affiniteit met en/of kennis van logistiek;
 • Je hebt bij voorkeur je ervaring opgedaan in een commerciële omgeving;
 • Je bent in staat om leermiddelen te ontwikkelen die bijdragen aan het halen van de gezamenlijke doelstellingen in omzet en afzet bij leden en klanten;
 • Je bent aantoonbaar innovatief, creatief en altijd op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Je weet deze ideeën praktisch inzetbaar te maken en te vertalen naar een concreet en gestructureerd plan;
 • Je straalt enthousiasme uit, toont initiatief en bent proactief in je manier van handelen en werken.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je een psychologische test te maken. Hiermee checken we of je de expertise hebt die we zoeken.

Wat bieden wij jou in de functie van opleidingskundig ontwikkelaar?

 • Een salarisindicatie van maximaal € 4.000,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Een werkweek van 37,5 uur bij een fulltime dienstverband (5 dagen van 7,5 uur);
 • Flexibiliteit: je start tussen 08.00 en 09.30 uur en eindigt tussen 16.00-18.00 uur. Tevens is thuiswerken, in overleg met de manager, voor een aantal functies mogelijk;
 • 8% vakantiegeld;
 • 28,5 vrije dagen;
 • 2 collectieve vrije dagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioensregeling bestaande uit ouderdomspensioen, partnerpensioen en wezenpensioen. Voor de opbouw wordt een beschikbarepremieregeling gehanteerd;
 • Tegemoetkoming in de ziektekosten van € 10,- bruto per maand;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

 Wie zijn wij?

Evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Met ruim 15.000 leden is Evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs met kennis van en ervaring in alle aspecten van logistiek en internationaal ondernemen. Via Evofenedex nemen zij hindernissen weg in de logistiek en internationaal ondernemen en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn en slimmer vervoer tot goede opslag van gevaarlijke stoffen en meer export.

Wij zijn georganiseerd in kernthema’s: vervoer, internationale handel, magazijnen, gevaarlijke stoffen en supply chain management. Binnen deze kernthema’s werken wij in multidisciplinaire teams van projectmanagers, opleidingsadviseurs, accountmanagers, bedrijfs- en beleidsadviseurs om onze leden te voorzien van sterrenservice! evofenedex heeft een zakelijke cultuur waar persoonlijke groei en afwisseling voorop staat, zodat jij je kennis en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?

Stuur voor 8 februari je CV en motivatie (of pak je smartphone, videocamera of GoPro om ons te verrassen) naar paolin@savant.nu.

We kijken uit naar je sollicitatie!

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. –