Savant Performing Partners

Savant Performing Partners B.V. is een onderdeel van Savant Learning Partners, dat zich richt op de uitvoering van opleidingsinterventies, die vrijgesteld zijn van btw. Beide bureaus zijn gevestigd in Utrecht.

Bij Savant Performing Partners kunt u terecht voor de uitvoering van praktische trainingen, workshops en werkconferenties die speciaal voor uw organisatie op maat worden gemaakt.

Gedreven door de wens om veranderingen teweeg te brengen, vertalen we oude maar ook nieuwe trainingsvaardigheden naar activerende leerinterventies. Savant levert creatieve en activerende trainingen. Zo ondersteunen we organisaties bij het initiëren en verankeren van leren.

BTW-vrije trainingen

Alle trainingsactiviteiten die Savant Performing Partners uitvoert, zijn vrijgesteld van BTW. Dat is mogelijk doordat Savant Performing Partners CRBKO geregistreerd is. CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over een dienst van Savant Performing Partners, dan horen we dat uiteraard graag zo snel mogelijk. We zullen ons uiterste best doen om tot een aanvaardbare oplossing met u te komen. Mocht het zo zijn dat u niet binnen een termijn van vier weken geholpen bent, dan kunt u bij de externe klachtencommissie terecht. U vindt hier de interne en de externe klachtenprocedure en het klachtenformulier van Savant Performing Partners.

Leveringsvoorwaarden
Hier vindt u de algemene voorwaarden van Savant Performing Partners BV.