Gezocht: Learning & Development Consultant

Weet jij alles van leren? Heb je lef? En ben je een daadkrachtige, energieke teamplayer? Wij werken graag samen met jou aan ons succes!

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Over Savant Learning Partners
Wij zijn Savant Learning Partners, een onderwijskundig adviesbureau met een team nieuwsgierige professionals waar de energie vanaf spat. Ons team bestaat uit 13 L&D Consultants die maatwerk leer- en opleidingstrajecten ontwerpen en ontwikkelen en organisaties begeleiden en adviseren bij ontwikkelvraagstukken.

Savant biedt haar opdrachtgevers een breed scala aan producten en diensten: opleidingskundige advisering, ontwerp van (blended) leertrajecten, leermaterialen ontwikkelen, trainingen en procesbegeleiding, projectmanagement en interim-werkzaamheden.

Savant Learning Partners is onderdeel van Group Moovs.

Over jou

Jij hebt, met je Master Onderwijswetenschappen op zak, heel veel zin om bij te dragen aan het succes van diverse organisaties. Je weet als geen ander wat de toekomst vraagt van medewerkers en organisaties èn weet dit te vertalen naar leerstrategieën, – interventies en initiatieven. Met jouw stevige visie op leren, neem je onze klanten mee van analyse tot implementatie. Je bent pro-actief, nieuwsgierig, en daadkrachtig. Daarnaast werk je graag in een organisatie waarin je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen en in een team dat je uitdaagt een stap verder te gaan.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven?
Dan werken we graag samen met jou aan ons succes!

Stuur je CV en een motivatievideo naar Vanya Hendriks Rooker via vanya@savant.nu.

Heb je eerst nog vragen?
Bel dan gerust met Vanya via 06 388 288 73.