Alle Projecten

Webinars HR Course

Wat is de vraag het ministerie van Buitenlandse Zaken?
Kan Savant de moderatie van Webinars verzorgen met daarbij een generale repetitie voor de sprekers voorafgaand aan de Webinars?

Wat is de aanpak van Savant geweest?
Savant biedt al jaren ondersteuning op het gebied van Webinars voor een divers aantal opdrachtgevers. Deze ondersteuning kan intensief of minder omvattend zijn naar wens en behoefte van de context en doelgroep. Na de goede samenwerking met BuZa rondom de Webinars in het jaar 2020, pakt Savant ook dit project met veel plezier op. In nauw contact met de organisatie is alle informatie over de Webinars naar deelnemers en sprekers zorgvuldig opgesteld en verspreid. Daarnaast ontwikkelde Savant een handleiding voor MS Teams voor zowel de sprekerszijde als een versie voor de deelnemers. Met de sprekers is een generale repetitie gehouden op didactiek en om de techniek te testen. Gedurende de Webinars is één collega altijd aanwezig in de rol van moderator om alle sprekers te ondersteunen en technische mankementen snel te verhelpen.

Wat is het resultaat?
Het resultaat is een goed lopende cursus waarbij sprekers en organisatie werden ontzorgd. Zowel deelnemers als sprekers konden zich focussen op de inhoud terwijl de randzaken op de achtergrond werden geregeld door Savant.

Wat vindt de klant ervan?
“Dank, veel dank, voor de bijzonder prettige samenwerking. Echt heel plezierig en goed.”